Bozburun Köyü Serince Mezrası İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 08.50-14.30
Isınma: SOBA
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2 Öğretmenli
Diğer Hususlar: 2 Dersliklidir.

WEB - https://serincemezrasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - bozburun köyü serince mezrası mutki bitlis

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - 20 haneli bir mezra. Kışları bol karlı ve soğuktur. Yazları yeşili bol ve güzel bir görünüme sahiptir. Köy halkı odunculukla geçinmektedir. Yakacak sıkıntısı bulunmamaktadır.

Adres - bozburun köyü serince mezrası mutki bitlis

Ulaşım Mezramızdan minibüs bulunmamaktadır. Ancak diğer köylerin araçlarını kullanabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 65